Hög tid att anmäla din kandidat

Senast den 31 juli vill vi ha ditt förslag på vem som ska bli Årets Djurskötare 2017 och vem som ska ta emot Ungdomsdiplomet.

Tamás Bucsi blev Årets Djurskötare och Linnea Essgärde fick Ungdomsdiplomet förra året. Nu är det dags att nominera din kandidater för 2017.

Årets Djurskötare och Ungdomsdiplom

En god djurskötsel är avgörande för en framgångsrik mjölkproduktion. Ladugårdsförmännens Riksförbund och Husdjur vill uppmärksamma alla duktiga djurskötare som finns runt om i landet genom att utse Årets Djurskötare.

Ungdomsdiplomet delas ut i samarbete med Naturbrukets Yrkesnämnd. Här vill vi speciell uppmuntra ungdomar mellan 18 och 24 år som vill satsa på djurskötaryrket.
Årets Djurskötare får förutom äran ett resestipendium på 10 000 kronor från tidningen Husdjur. Mottagaren av Ungdomsdiplomet får ett resestipendium på 5 000 kronor från Naturbrukets Yrkesnämnd.

Ditt förslag på pristagare vill vi ha, senast den 31 juli. Här kan du göra din anmälan eller maila till husdjur@vxa.se, ange namn och kontaktuppgifter till din kandidat samt en kort motivering. Kom ihåg att skriva ditt eget namn och telefonnummer.