Johan hoppas hitta kärleken

Med tio timmars arbetsdag, sju dagar i veckan, är det inte lätt att hinna träffa någon. Men för Johan Petersson är det viktigt för att få balans i livet. Nu hoppas han träffa sin drömtjej i Bonde söker fru.

I år har sju av årets åtta kandidater nötkreatur i dokusåpan Bonde söker fru.

Två av dem har mjölkkor. Husdjur har besökt en av dem, Johan Petersson, Gålleryd i Sävsjö i Småland, som hoppas på att möta kärleken i sommar.

Johan Petersson

Det är Johans tvillingsyster Jessica som anmält honom, för att hon började oroa sig för att han skulle fastna i att bara jobba.  Han har haft en sambo tidigare, men när det tog slut för ett år sedan så föll han tillbaka i ett ekorrhjul med att jobba, jobba och jobba. Vilket han hade gjort i flera år innan han blev sambo.

– Det är lätt att det blir så när det inte finns någon inne som väntar på en. Systern är gift och har två barn på 10 och 12 år och tycker det är dags att brodern bildar familj. Han känner inte att barn är något måste, men vill ha en livskamrat.

– Om man bara jobbar tror jag att man blir mer ineffektiv, man måste ha något som driver en. Det kan vara att åka iväg till sin tjej på kvällen, eller som nu att hinna iväg och köra enduro, säger Johan.

Läs mer om Johan Petersson i Husdjur nr 6/7.

Text & foto: Ann Christin Olsson