Vi byter prenumerationssystem

Husdjur har från och med februari ett nytt prenumerationssystem. Det innebär bland annat smidigare inloggning till e-tidningen men kan ha en del barnsjukdomar i början.

Husdjur har tillsammans med systertidningen Nötkött valt att byta prenumerationssystem för att få bättre kontroll över våra prenumerationsregister.

För dig som prenumerant innebär det nya systemet bland annat en förbättrad prenumerationssajt där du enkelt kan hantera din prenumeration: Prenumerationstjänst (preno.se)

Vi har också en enklare inloggning till e-tidningen där alla prenumeranter som har registrerat sin e-postadress och valt ett lösenord för inloggning på prenumerationssajten, automatiskt har tillgång till e-tidningen utan att behöva registrera ett särskilt konto. 

Risk för fel

Men även om det nya systemet kommer att leda till förbättringar finns alltid en risk för störningar i början. I samband med övergången har vi rensat bland inaktiva prenumerationer samt gamla prenumerationskoder. Hur noggranna vi än har varit ger det en risk för att vissa prenumerationer – av olika anledningar – har stoppats.

Om du upplever problem med din prenumeration i samband med bytet – tveka inte att kontakta oss. Antingen direkt till redaktionen på husdjur@vxa.se eller till vår nya kundtjänst på prenumeration@preno.se