Besök oss på Elmia

På onsdag startar Elmia lantbruk. Husdjur är på plats precis vid visningsringen. Där kan du tävla, teckna en prenumeration och hämta utställningskatalogen.

Även om det har gått fyra år sen sist är mycket sig likt när Husdjur tillsammans med systertidningen Nötkött ställer upp sin tidningskiosk alldeles invid visningsringen på Elmia lantbruk.

Unikt Elmia-erbjudande

Ett års prenumeration + ett extra nummer, 1024 kronor exkl. moms: https://preno.se/vaxa/order.php?id=1180

Två års prenumeration + två extra nummer, 2048 kronor exkl. moms 6%: https://preno.se/vaxa/order.php?id=1181

Besökare som tecknar prenumeration i vår monter på Elmia får dessutom en premie.

Husdjur 9, 2022.

– Våra tidningar är de som – förutom rasklubbarnas egna – står mjölk- och nötköttsföretagen allra närmast. Vi vill vara som en extra mötesplats för alla de som kommer för att delta i eller titta på djurutställningarna, säger Linda Grimstedt, chefredaktör för Tidningen Husdjur.

Hämta utställningskatalogen

Tidningarna har också hjälpt rasföreningarna att producera utställningskatalogen, med alla kött- och mjölkdjur, samt de ungdomar som tävlar i showmanship. Tack vare annonsörernas medverkan kan katalogen delas ut gratis till utställningens besökare. Katalogen finns att hämta i tidningskiosken där det även går att se sena katalogändringar. Dessa kommer även att finnas här på vår webb.

– Att trycka en katalog innebär en viss ledtid i form av layout och tryckeriets planering, samt frakt. Eftersom det är levande djur det handlar om kommer en del att ha hänt från att katalogen gick i tryck tills utställningen startar, förklarar Linda Grimstedt.

I tidningskiosken återkommer succén från Elmia 2018, där besökarna kan gissa på antal öronbrickor i en burk. Vinsten är ett kalvtäcke av hög kvalitet, och vinnaren utses på fredag eftermiddag.

Teckna en prenumeration

Även fina prenumerationserbjudanden finns i tidningskiosken. De som tecknar en prenumeration på ett eller två år på plats får inte bara ett förmånligt erbjudande utan också en present.

– Vi hoppas så klart att fler ska hitta vår fina tidning, som är en relativt billig kunskapskanal. Vi vet att vår journalistik uppskattas mycket och är extra viktig i dessa tider då branschen behöver inspiration och kunskap för att hantera en orolig omvärld, säger Linda Grimstedt.