E-tidning

Husdjur finns även som e-tidning, med samma innehåll som den tryckta tidningen. Via datorn eller mobilappen kan alla prenumeranter både läsa och lyssna till tidningen digitalt.

e-tidningen finns alla nummer av Husdjur från 2014 och framåt. Tidningarna går att bläddra i precis som en vanlig papperstidning, eller läsa i artikelläge. Alla artiklar är sökbara så att du lätt kan hitta allt vi har skrivit om ett ämne, en gård eller person.

Startsida e-tidning.

Genom att klicka på en artikel i tidningen aktiverar du läsläget som gör att du får upp artikeln som löpande text. Då kan du också välja teckensnitt och storlek på texten, så att den passar dig.

I läsläget går det även att lyssna till tidningen med datorns eller telefonens uppläsningsfunktion. I mobiltelefonen går det även att välja hastighet på uppläsningsfunktionen.

I panelen längst ner på sidan går det att bläddra i tidningen. Genom att klicka på en artikel aktiveras läsläget och det går också att spela upp innehållet med datorns eller telefonens läshjälpmedel.

Logga in i e-tidningen

På dator:

Saknar du prenumeration kan du teckna en här: www.preno.se/vaxa.

Är du befintlig prenumerant som inte loggat in tidigare behöver du aktivera ditt konto. Om du inte har en registrerad e-postadress hos oss behöver du ditt kundnummer som du hittar på baksidan av din tidning eller din senaste faktura. Du kan även få hjälp av vår kundtjänst genom att mejla prenumeration@preno.se

  1. Gå in på Prenumerationstjänst (preno.se). Klicka på ”logga in” och sedan på ”glömt lösenord” och följ instruktionerna. Du som inte har en registrerad e-postadress anger kundnummer och postnummer och får då komplettera med en e-postadress.
  2. Du får nu ett mail med en länk för att välja ett nytt lösenord.
  3. Ange ett nytt lösenord.

Klart! Du kan nu läsa den senaste utgåvan av tidningen, eller utforska arkivet på Husdjurs etidning.

På mobil/läsplatta:

  1. Ladda ner appen Tidningen Husdjur på din telefon eller läsplatta. Enklast är att söka på Växa Sverige.
  2. Registrera ditt konto via datorn enligt ovan.
  3. Logga in med din e-postadress och lösenord.