Husdjur börjar med nyhetsbrev

Vill du ha regelbundna uppdateringar kring nyheter, evenemang och intressanta artiklar om mjölkproduktion? Då ska du anmäla dig till Husdjurs nyhetsbrev.

Husdjurs nyhetsbrev har en planerad utgivning på tio utskick per år. Breven kommer att länka till utvalda artiklar från den senaste tidningen, tips om tidigare artiklar som är relevanta för årstiden och påminnelser om aktuella evenemang. Dessutom tipsar redaktionen i varje utskick om en spännande artikel från andra medier, som vi tror kan intressera våra läsare.

Nyhetsbrevet är helt gratis, men kan ibland innehålla enstaka låsta länkar till vår e-tidning, som bara är tillgänglig för betalande prenumeranter av tidningen.

Här kan du läsa det första utskicket: https://mailchi.mp/b7d898f21eb0/husdjurs-nyhetsbrev

Gillar du vad du ser? Anmäl dig till framtida nyhetsbrev på följande länk: https://mailchi.mp/bccbafda18cd/vlkommen-till-husdjurs-nyhetsbrev

Tips!

Kommer det inget nyhetsbrev trots att du har registrerat din e-postadress? Titta i skräpkorgen. Om du hittar brevet där kan du lägga till adressen husdjur@vxa.se i listan över betrodda avsändare så lär sig ditt e-postprogram tycka om nyhetsbrevet lika mycket som vi gör.