Bondtösen blir Bonde-Alma i Bonde söker fru

Nyheter

Hon brinner för att se ungdomar växa inom showmanship. Nu blir Bondtösen Alma Håkansson Bonde-Alma med hela svenska folket, som en av fem bönder i kommande säsong av Bonde söker fru.

Här är mjölkbönderna i Bonde söker fru

Nyheter

Nu är det dags för mjölkbönderna i Bonde söker fru. Tre av fem deltagare i årets säsong kommer från en mjölkgård. På måndag berättar de TV4:s castingprogram om vad de söker efter i en partner.

En flicka med hörselkåpor bredvid en skylt med pilar som pekar mot länderna Frankrike, Nederländerna, Irland, Belgien, Tyskland, Grekland, Spanien, Sverige, Storbritannine och Italien.

Från tysk översättare till svensk cowgirl

Familj

Hon visste inte vad hon ville göra med livet och tog chansen att åka till Sverige och arbeta med kor. I sin spaning berättar Svenja Ohlsen om hon som tysk översättare kom att hitta både kärleken och en ny livsstil som svensk cowgirl.

Baletite och SilotitePro minskar ensilageförlusterna

Annons

Sanna Soleskog är en välkänd person för många inom svenskt lantbruk. Nu kliver hon utanför sin komfortzon och debuterar som författare med en roman i lantbruksmiljö.

Sanna Soleskog i grönrutig skjorta och kort blont hår, omgiven av bruna mjölkkor. Nu debuterar hon som författare med en roman i lantbruksmiljö.

Sanna Soleskog debuterar med roman i lantbruksmiljö

Familj

Sanna Soleskog är en välkänd person för många inom svenskt lantbruk. Nu kliver hon utanför sin komfortzon och debuterar som författare med en roman i lantbruksmiljö.

vinna ett kalvtäcke

Sommarquizza med Husdjur – du kan vinna ett kalvtäcke!

Familj

Ta chansen att vinna ett kalvtäcke genom att delta i Husdjurs och Nötkötts sommarquiz. Varje fredag hela sommaren ställer vi en fråga i sociala medier. Ju fler svar desto större chans att vinna täcket.

Mannen som talar med djur

Porträtt
Arbetet på ett naturbruksgymnasium innebär så mycket mer än att ta hand om djuren. Per-Arne Lindberg har blivit mycket omtyckt för sin förmåga att ta hand om såväl kor som elever.

Hon är ny reporter på Husdjur

Nyheter
I dag börjar Camilla Olsson som ny reporter på Husdjur och systertidningen Nötkött. Hon har lång erfarenhet av lantbruksjournalistik och ser fram emot att få fördjupa sina kokunskaper.

Nu har Kristian hittat kärleken

Familj
Mjölkbonden Kristian Gustafsson, 39 år, från Havdhem på Gotland, fann inte den rätta i tv-programmet Kärlek för alla. Men vid en dejt med den nya distriktsveterinären blev det kärlek vid första ögonkastet.

Ninja – en riktig tomteko

Nyheter
Kor som går att rida förekommer då och då i Husdjur. God jul hälsar vi på tidningen med detta julkort från Jonna Ahlner och kossan Ninja.

En mjölkbonde i årets Bonde söker fru

Nyheter
I morgon, torsdag den 8 april, presenteras årets tv-bönder i Bonde söker fru. En av dem, Pär Eric ”Peja” Nilsson, är mjölkbonde.