vinna ett kalvtäcke

Sommarquizza med Husdjur – du kan vinna ett kalvtäcke!

Familj

Ta chansen att vinna ett kalvtäcke genom att delta i Husdjurs och Nötkötts sommarquiz. Varje fredag hela sommaren ställer vi en fråga i sociala medier. Ju fler svar desto större chans att vinna täcket.

Mannen som talar med djur

Porträtt
Arbetet på ett naturbruksgymnasium innebär så mycket mer än att ta hand om djuren. Per-Arne Lindberg har blivit mycket omtyckt för sin förmåga att ta hand om såväl kor som elever.

Hon är ny reporter på Husdjur

Nyheter
I dag börjar Camilla Olsson som ny reporter på Husdjur och systertidningen Nötkött. Hon har lång erfarenhet av lantbruksjournalistik och ser fram emot att få fördjupa sina kokunskaper.

Nu har Kristian hittat kärleken

Familj
Mjölkbonden Kristian Gustafsson, 39 år, från Havdhem på Gotland, fann inte den rätta i tv-programmet Kärlek för alla. Men vid en dejt med den nya distriktsveterinären blev det kärlek vid första ögonkastet.

Ninja – en riktig tomteko

Nyheter
Kor som går att rida förekommer då och då i Husdjur. God jul hälsar vi på tidningen med detta julkort från Jonna Ahlner och kossan Ninja.

En mjölkbonde i årets Bonde söker fru

Nyheter
I morgon, torsdag den 8 april, presenteras årets tv-bönder i Bonde söker fru. En av dem, Pär Eric ”Peja” Nilsson, är mjölkbonde.