Det här är vår nya webb

Husdjurs webbplats har fått nytt utseende. Nu blir det lättare att hitta artiklar på sidan och innehållet kommer bättre till sin rätt.

Text Linda Grimstedt

Det är framför allt det visuella som är nytt med de nya webbar som tidningarna Husdjur och Nötkött nu har sjösatt. Tidigare listades artiklarna i ett rakt nyhetsflöde utan bilder på startsidan, nu ligger de samlade i block där både bilder och vinjetter guidar läsarna till innehållet.

Enkelt att hitta

Alla artiklar är indelade i kategorier vilket gör det lätt att hitta texter i ett särskilt ämne. Redaktionen har också möjlighet att samla flera artiklar till ett tema för extra fördjupning.

Precis som tidigare är det den tryckta tidningen som är Husdjurs främsta fokus. I papperstidningen med tillhörande e-tidning får betalande prenumeranter alla de senaste nyheterna och reportagen. På husdjur.se – som till en början kommer att vara öppen för alla – publiceras enstaka artiklar samt särskilt viktiga nyhetshändelser. Utöver det kan tidigare publicerat material läggas ut, som bonus.

Prenumerera för att läsa allt

För att läsa allt material i Husdjur krävs alltså liksom tidigare en prenumeration.

I samband med bygget av den nya webbplatsen har material importerats från den gamla webben som var gjord i ett annat så kallat CMS. Det gör att vissa artiklar kanske inte har rätt utseende, eller att vissa länkar inte fungerar. Om du upptäcker något som ser felaktigt ut får du gärna kontakta redaktionen på husdjur@vxa.se så rättar vi till det.

Olika sätt att läsa Husdjur

  • Tidning – Hem i brevlådan eller som e-tidning: etidning.husdjur.se
  • Webbplats – Utvalt material på www.husdjur.se
  • Sociala medier – Facebook och Instagram

Missa inte!

Missa inte Tidningen Nötkötts nya webb: www.tidningennotkott.se