10 år med Husdjurs e-tidning

I över 75 år har Husdjur varit en källa till kunskap i mjölkproduktionen. Tack vare Husdjurs e-tidning är arkivet sedan några år dessutom sökbart. Nu finns 10 fulla årgångar av Husdjur tillgängliga digitalt för alla prenumeranter.

När e-tidningen lanserades 2019 ingick en återpublicering av alla årgångar av Husdjur sedan 2014. Nu fyller Husdjurs e-tidning fem år vilket innebär att vi har kommit upp i hela tio årgångar av digitala tidningar.

E-tidningen har precis samma innehåll som pappersversionen av Husdjur. Den går både att bläddra i som en vanlig tidning, och läsa i ett speciellt artikelläge. Dessutom går det att få artiklarna upplästa genom datorns eller telefonens röstfunktion.

LÄS MER: Så aktiverar du ditt konto för e-tidningen

Sökbart arkiv

Men den stora fördelen är det sökbara arkiv som finns i Husdjurs e-tidning. Genom sökfunktionen går det enkelt att hitta allt vi har skrivit om ett särskilt ämne. En sökning på ”mastit” ger till exempel 458 träffar. Ordet ”ensilage” ger 687 träffar och ”kalvhälsa” ger 187 träffar.

Husdjurs e-tidning finns också som mobilapp, med samma funktioner som på datorn. Mobilappen har dessutom en direktlänk till vår webbplats för den som snabbt vill se det senaste där. I mobilappen går det också att aktivera pushnotiser för att få en påminnelse varje gång ett nytt nummer av tidningen finns ute.

Ingår i prenumerationen

E-tidningen ingår utan extra kostnad för alla prenumeranter. Det går också att teckna en helt digital prenumeration, för den som vill minska sin pappersförbrukning eller slippa tryck- och portokostnaden för en fysisk tidning.

Så läser du Husdjur

Husdjur finns också som e-tidning, med alla utgåvor sedan 2014. E-tidningen är sökbar och har även en uppläsningsfunktion. Här hittar du e-tidningen: Husdjur

E-tidningen ingår i alla prenumerationer. Här kan du teckna en egen prenumeration och få direkt tillgång till e-tidningen: Prenumerationstjänst (preno.se)