Nya Husdjur med tema bygg

Sand i liggbåsen, kan det fungera? Går du i byggtankar? Funderar du på att bygga för slutgödning av slaktkor? Välkommen till läsning av Husdjur nr 12 som snart finns i din brevlåda!

Nu har Husdjur nr 12 kommit som en julklapp till alla våra läsare. Som vanligt hoppas vi att du som läsare hittar artiklar som ger inspiration, tankar eller konkreta idéer.
I årets sista nummer har vi byggnation som tema. Här hittar du artiklar om hur du kan använda sand som strömedel. Tummen upp för kokomfort men utmaningarna kvarstår kring tekniken. Läs om Robert Albertsson, utanför Skara, som har valt sand i liggbåsen.

Omslag nr 12

Roger och Maria Altbäck i jämtländska Brunflo har valt att satsa på att dubblera besättningen och bygga nytt. Ta del av deras erfarenheter kring förseningar i byggnationen och leveransproblem.
Att få del av andras erfarenheter eller att få inspiration av andra är viktigt. Just nu pågår webbinarier och erfaträffar med tema bygg. Läs mer om detta i Husdjur.

Välkommen också att följa med på Husdjurs resa till Åland som har bygg och lönsamhet som tema. Vi har en minikonferens med rådgivare och experter på båten, fortsätter med två studiebesök på Åland och dessutom äter vi gott, kopplar av och umgås!   Se bland annat sidan 34 eller Ålandsresan för mer information.

Julen närmar sig och på önskelistan för det svenska lantbruket finns mycket….. bland annat att alla utbetalningar med EU-stöd ska komma i tid, en förenkling av byråkratin i praktiken, att svenska livsmedel ökar sin andel av det som konsumeras i Sverige, stärkt konkurrenskraft samt att lönsamheten i svensk mjölkproduktion ökar!

Välkommen till läsning av Husdjur nr 12 – och som alltid är du välkommen med förslag på reportage, tips om vad vi ska skriva om eller att ge oss dina synpunkter!